Milyen szolgáltatások érhetők el a Gépközvetítő kínálatában?

2020. május 28.

A Gépközvetítő Kft. nem csak a John Deere gépek adásvételével foglalkozik, de számos kiegészítő szolgáltatást is nyújt. Ebben a bejegyzésben végig vesszük azt a 9 dolgot, amiben a GÉPKÖZVETÍTŐ az ügyfelek szolgálatára lehet.

Gépválasztás

A gépválasztás során az ügyfelek az igényeikre szabott ajánlatot kapnak, és nem az az elsődleges cél, hogy az éppen készleten lévő gépek kerüljenek eladásra. Az ajánlat azokra az célokra terjed ki, melyek a felmérés során meghatározásra kerültek, az éppen megfelelő felszereltséggel. Így nem történhet az meg, hogy egy gép nem tudja elvégezni a kijelölt feladatát, de az sem, hogy felesleges dolgokra lett elköltve az ügyfél pénze.

Finanszírozás

A finanszírozás során a vásárló olyan ajánlatokat kap, melyek közül kiválaszthatja a neki leginkább megfelelőt. Legyen szó nyílt- vagy zárt végű lízingről, illetve egyéb pénzügyi termékről, a legtöbb magyar bank vagy lízingcég ajánlata elérhető a GÉPKÖZVETÍTŐ-nél.

A szerződések fix- vagy változó kamatozásúak, illetve forint vagy euró alapúak is lehetnek. Az ügyfeleket a teljes finanszírozási folyamaton végig kísérik az ügyintéző kollégák.

Biztosítás

Lízingszerződéseknél a legtöbb esetben feltétel a megfelelő biztosítás megkötése a lízingelt gépre, emellett pedig az ügyfél saját maga is dönthet biztosítás igénybe vételéről. A GÉPKÖZVETÍTŐ számos biztosítótársaság ajánlatát teszi elérhetővé, egyaránt lefedve a gép vagyonbiztosítását, a kötelező felelősségbiztosítást vagy a kiterjesztett garanciabiztosítást.

Az ügyintézők ez esetben is végig kalauzolják az ügyfelet a teljes folyamat során.

Felkészítés

A GÉPKÖZVETÍTŐ saját szervíze gondoskodik a megrendelt gép felkészítéséről is. Új eszköz esetén a nullrevíziót végzik el, használt berendezésnél pedig egy 100 pontos ellenőrző listán mennek végig. Ennek alapján elvégzik a hibák javítását, a gépet pedig üzembe helyezik az átadás előtt.

Műszaki vizsga és forgalmi ügyintézés

A Gépközvetítő Kft. munkatársai részt tudnak venni a választott gép műszakiztatásával, eredetvizsgájával, esetleges honosításával kapcsolatos feladatokban, átvállalva az okmányirodai ügyintézést is.

A frissen megvásárolt eszköz a vevő nevére kerül, és fekete rendszámot kap, mellyel 5 évig érvényes a műszaki. Az adott géppel ezután már nincs más teendő, azonnal részt vehet a forgalomban vagy a munkálatokban.

Szállítás

Amennyiben az szükséges, a megvásárolt gépet a GÉPKÖZVETÍTŐ ki is szállíttatja a vásárló által megjelölt telephelyre.

Garancia

A GÉPKÖZVETÍTŐ által közvetített új John Deere gépek gyári garanciát kapnak, és amennyiben bármilyen garanciális probléma áll fenn, segítenek az ügyintézés során. Használt gépek és eszközök vásárlásakor a GÉPKÖZVETÍTŐ 6 hónapos szavatosságot vállal, megfelelve a mindenkor érvényes törvények előírásainak.

Szerviz

A Gépközvetítő Kft. szakértő szervizcsapattal rendelkezik, így a gépek javítása az ügyfél telephelyén is megtörténhet. Ehhez a megfelelő eszközöket és diagnosztikai rendszereket használják fel, szükség szerint a pótalkatrészt is a helyszínre szállítva.

Alkatrészellátás

A GÉPKÖZVETÍTŐ alkatrészellátó szolgáltatása biztosítja a gyári John Deere alkatrészek kiszállítását. Ezek készletről, vagy akár másnapi telephelyre szállítással érkeznek. A Gépközvetítő Kft. honlapján letölthető katalógusban könnyen beazonosítható módon érhetők el a különféle tételek.

← Vissza a blog-ra