Visszahívást kérek:

Visszahívást kérek +36 30 313 0760
X

Finanszírozás

Cégünk kapcsolatban áll minden jelentős hazai bankkal- és lízing céggel, így biztosítva Önnek a lehető legkedvezőbb finanszírozási megoldást, legyen szó akár “ÁFA-MENTES” vagy akár Ft+Áfa-s ügyletről. Finanszírozási ügyintéző kollégáink segítségével a gépvásárláshoz szükséges hitel/lízing- és a kapcsolódó biztosítási ajánlatok helyben elérhetőek, és az Ön válláról a teljes terhet levéve A-Z-ig bonyolítják.

Segítünk a finanszírozási kérelmek összeállításában, a megfelelő konstrukció kiválasztásában, a finanszírozási szerződések megkötésében, a kapcsolódó dokumentáció előkészítésében és a teljes folyamat lekövetésében, egészen a könyvelésre kész anyagok összeállításáig.

Jellemzően zárt- és nyílt végű pénzügyi lízinget kínálunk, de szükség esetén – géptámogatások igénybe vételekor – elérhetőek a kapcsolódó hitelek is. A konstrukciók elérhetőek fix- és változó kamatozással is, jellemzően HUF devizanemben, de igény szerint a feltételek teljesülése esetén EUR alapú finanszírozás is megvalósítható. Jellemzően az 5 éves konstrukciót választják partnereink, de új gép esetén akár 7 év is lehet a futamidő. A finanszírozás akár már 10% önerőtől elérhető.

Lízing akciónk keretében most akár évi fix 5%-os lízingre is megvásárolhatja a fenti gépet, 3 éves futamidővel, évi kétszeri (október, január) törlesztéssel! Amennyiben a futamidőt túl rövidnek találja, van lehetőség 5 vagy akár 7 éves futamidő választására is évi fix 5%-os lízing kamat mellett. A finanszírozott gép életkora a lízing lejáratakor nem haladhatja meg a 15 évet. A tájékoztatás nem teljes körű, a részletekért kérjük érdeklődjön elérhetőségeinken!

A konstrukció legfőbb termék jellemzői:

finanszírozható összeg KAVOSZ MAX + konstrukcióban minimum 3, maximum 100 millió HUF
a futamidő 36-84 hónap

Kamatok és díjak:

  • bruttó ügyleti kamat: 14,5%
  • kamattámogatás mértéke: 9,5%,
  • a vállalkozások által fizetendő nettó kamat: 5%
  • nettó kezelési költség: 0% (a 0,5% kezelési költség egésze támogatott)
  • Szerződéskötési díj nem változott, lízing összegének egyszeri 2,5%-a (maximum 2,5 millió Ft)
  • a konstrukció zárt-, vagy nyíltvégű pénzügyi lízing termékkörben érhető el, ezért pályázatos beruházás finanszírozására nem használható!

A tájékoztatás nem teljes körű, a részletes információkért kérjük érdeklődjön elérhetőségeinken!

1
2
3

Az általunk kínált lízing finanszírozások eszköz alapúak, így nincs szükség plusz fedezetre és nem köt le más forrást. Ha a gép életkora, összege nem teszi lehetővé a normál lízing finanszírozást, akkor is tudunk megoldást javasolni, egyéb hitelkonstrukciók keretében.

Akár magánszemélyként, őstermelőként, családi gazdálkodóként, egyéni vállalkozóként vagy cégként kíván gépet vásárolni, megtaláljuk a lehetőséget a szükséges finanszírozás biztosítására.

Kérdése van? Hívjon minket a +36 30 313 0760 telefonszámon!

„Áfa mentes” gépbeszerzés a Gépközvetítő Kft. szervezésében

Az Európai Unió területén széleskörű, több országra kiterjedő szállítói kapcsolatrendszerrel rendelkezünk. Az „ÁFA MENTES” gépbeszerzés ma már könnyen elérhető. Amikor Ön segítségünkkel “ÁFA MENTES” konstrukcióban John Deere gépet vásárol, azt a gyakorlatban közvetlenül egy más EU-s tagállamban található kereskedőtől vásárolja meg, így kihasználva az EU-s beszerzés előnyeit (ennek lebonyolítását is teljes körűen intézzük Ön helyett).
Amennyiben Ön EU-s adószámmal rendelkező ÁFA alany, akkor akár “ÁFA MENTESEN”, azaz az ÁFA tényleges megfizetése nélkül vásárolhatja meg az adott gépet. Ezzel is jelentősen csökkenhet a megvásárolni kívánt mezőgazdasági gép vételára, illetve a szükséges finanszírozás mértéke.

Az “ÁFA MENTES” gépbeszerzés különösen előnyös olyan mezőgazdasági vállalkozások számára, amelyek kizárólag növénytermesztéssel foglalkoznak, ezért általában csak ÁFA visszaigénylő pozícióban vannak!