Visszahívást kérek:

Visszahívást kérek +36 30 313 0760
X

Finanszírozás

Cégünk kapcsolatban áll minden jelentős hazai bankkal- és lízing céggel, így biztosítva Önnek a lehető legkedvezőbb finanszírozási megoldást, legyen szó akár “ÁFA-MENTES” vagy akár Ft+Áfa-s ügyletről. Finanszírozási ügyintéző kollégáink segítségével a gépvásárláshoz szükséges hitel/lízing- és a kapcsolódó biztosítási ajánlatok helyben elérhetőek, és az Ön válláról a teljes terhet levéve A-Z-ig bonyolítják.

Segítünk a finanszírozási kérelmek összeállításában, a megfelelő konstrukció kiválasztásában, a finanszírozási szerződések megkötésében, a kapcsolódó dokumentáció előkészítésében és a teljes folyamat lekövetésében, egészen a könyvelésre kész anyagok összeállításáig.

Jellemzően zárt- és nyílt végű pénzügyi lízinget kínálunk, de szükség esetén – géptámogatások igénybe vételekor – elérhetőek a kapcsolódó hitelek is. A konstrukciók elérhetőek fix- és változó kamatozással is, jellemzően HUF devizanemben, de igény szerint a feltételek teljesülése esetén EUR alapú finanszírozás is megvalósítható. Jellemzően az 5 éves konstrukciót választják partnereink, de új gép esetén akár 7 év is lehet a futamidő. A finanszírozás akár már 10% önerőtől elérhető.

Széchenyi MAX FIX 3,5% kamatozású lízing

 • Forint alapú
 • Nyílt- és zárt végű lízing
 • Minimum futamidő: 3 év
 • Maximum futamidő: 7 év

FELTÉTELEK

 • Igénybevevői kör: KKV, társas vállalkozások, egyéni vállalkozók, őstermelők, őstermelők családi gazdaságai (ŐCSG)
 • Maximális gép életkor a finanszírozás lejártakor: mezőgazdasági és rakodógépek esetében maximum 15 év
 • Finanszírozott összeg: minimum 3 millió Ft
 • Önerő: 10% + ÁFA (ÁFA visszaforgatás) (zárt végű lízing)
  20% + ÁFA (zárt végű lízing)
  20% + áfája (nyílt végű lízing)
 • Törlesztés: havi, negyedéves egyenletes/szezonális, évi kétszeri
 • Szerződéskötési díj: 2,5%, de maximum 2,5 millió Ft, mely folyósításig rendezendő, egyszeri költség
 • Kezelési költség: 2%, egyszeri költség

A tájékoztatás nem teljes körű, a részletes információkért kérjük érdeklődjön elérhetőségeinken!

1
2
3

Az általunk kínált lízing finanszírozások eszköz alapúak, így nincs szükség plusz fedezetre és nem köt le más forrást. Ha a gép életkora, összege nem teszi lehetővé a normál lízing finanszírozást, akkor is tudunk megoldást javasolni, egyéb hitelkonstrukciók keretében.

Akár magánszemélyként, őstermelőként, családi gazdálkodóként, egyéni vállalkozóként vagy cégként kíván gépet vásárolni, megtaláljuk a lehetőséget a szükséges finanszírozás biztosítására.

Kérdése van? Hívjon minket a +36 30 313 0760 telefonszámon!

„Áfa mentes” gépbeszerzés a Gépközvetítő Kft. szervezésében

Az Európai Unió területén széleskörű, több országra kiterjedő szállítói kapcsolatrendszerrel rendelkezünk. Az „ÁFA MENTES” gépbeszerzés ma már könnyen elérhető. Amikor Ön segítségünkkel “ÁFA MENTES” konstrukcióban John Deere gépet vásárol, azt a gyakorlatban közvetlenül egy más EU-s tagállamban található kereskedőtől vásárolja meg, így kihasználva az EU-s beszerzés előnyeit (ennek lebonyolítását is teljes körűen intézzük Ön helyett).
Amennyiben Ön EU-s adószámmal rendelkező ÁFA alany, akkor akár “ÁFA MENTESEN”, azaz az ÁFA tényleges megfizetése nélkül vásárolhatja meg az adott gépet. Ezzel is jelentősen csökkenhet a megvásárolni kívánt mezőgazdasági gép vételára, illetve a szükséges finanszírozás mértéke.

Az “ÁFA MENTES” gépbeszerzés különösen előnyös olyan mezőgazdasági vállalkozások számára, amelyek kizárólag növénytermesztéssel foglalkoznak, ezért általában csak ÁFA visszaigénylő pozícióban vannak!