X

Popup

Visszahívást kérek:

Visszahívást kérek +36 30 313 0760
X

StarFire 7000 Antenna | kedvező áron!

Felszereltség: Bővebb információkért kérjük érdeklődjön elérhetőségeinken!

1 622 500 Ft+Áfa
1 475 000 Ft+Áfa
Hívjon minket most!
Visszahívást kérek
Főbb jellemzők
Egyéb
A John Deere StarFire 7000 antenna a John Deere legújabb műholdvevő egysége, amely még pontosabb és stabilabb műholdjel (GPS, GLONASS, Galileo, BeiDou) vétellel, valamint továbbfejlesztett billenés kompenzáló modullal (TCM) rendelkezik. Kompatibilis a John Deere meglévő, és korábbi irányítórendszereivel, antennatartóival is.
Az SF1 díjmentes jel +/- 15 cm pontossággal érhető el, amely a gyakorlati tapasztalatok alapján ennél még nagyobb pontosságot is tud.
Igény szerint, felár ellenében SF3 jelpontosság külön aktivációval elérhető, amellyel +/- 3 cm-es pontosságúvá válik az eszköz szezonon belüli munkálatokhoz, ehhez SF3 előfizetése (1, vagy 5 éves) is szükség van.
Igény szerint felár ellenében RTK jelpontosságra is fejleszthető, amely az opcionális RTK 4G LTE modemmel +/- 2 cm pontosságot biztosít éven túli (5év) megismételhetőséggel. Ehhez RTK licensz előfizetés (1 vagy 5 év), és az RTK szolgáltatói előfizetés (1 vagy 3 éves) szükséges
Felszereléséhez antennatartó megléte szükséges, vagy igény szerint, felár ellenében megvásárolható.

A felhasznált képek tájékoztató jellegűek, és nem minden esetben tükrözik az adott gép valós felszereltségét, állapotát, a szöveges leírásban szereplő információk a mérvadóak. A gépleírás nem teljes körű. Az esetleges elírás, tévedés és változtatás jogát fenntartjuk.

Kérje kedvező ajánlatunkat!

Ajánlatkérő űrlap

Kérdése van? Hívjon minket a
+36 30 313 0760 telefonszámon!