Újítások a Z900 fűnyírógép 2021-es modellválasztékában

2020. október 27.

A John Deere nemrég bejelentette a Z900-es ZTrak fűnyírógépeinek 2021-es modelljeit, mellyel tovább növelhető a termelékenység és még kényelmesebbé válik a munkavégzés. A Z900-as termékek tartósabbak lettek, a kiegészítők bővülésével pedig további feladatokra foghatók be.


Kiemelt ajánlatok

Újabb fejlesztések és kiegészítők

A John Deere október elején felfedte a Z900-as ZTrak fűnyírógépek 2021-es modellválasztékát, új csatlakozókkal, és három további kiegészítővel. Ruben Pena, a John Deere termékmenedzsere elmondta, hogy a vásárlók számára a tartósság, a teljesítmény és a megbízhatóság hármasát szeretnék biztosítani.

A frissítéssel továbbfejlődött a már amúgy is kiemelkedő képességekkel bíró ZTrak széria, a kiegészítő eszközök pedig a vásárlók kérései alapján lettek megalkotva.

A Z900-as sorozat gépeire eddig is jellemző volt, hogy egy helyben körbe tudnak fordulni, emiatt igen kedveltek a kis helyen történő munkavégzés során. Most az M és R modellek robusztusabbá váltak, az E, M és R modellek pedig gyorskioldókat kaptak, hogy a vállalat megkönnyítse a karbantartási folyamatokat.

A Z950M-hez elkészült egy új bővítő, a 137 centiméteres mulcsozó egység 27 lóereje nehéz körülmények között is teljesíteni tudja a feladatát. A Z900-as három kiegészítő eszközt kapott, melyek közül az egyik a trimmelést, a másik kettő pedig a különféle dolgok szállítását segíti.

A kiegészítő tálca mintegy tíz kilónyi apróbb felszerelést tud hordozni, ezzel tovább nőtt a berendezés tárolóinak száma. A szerszámtartó pedig menet közben is biztosan tartja a gereblyét, a villát vagy más kiegészítőket a kaszán, hogy a helyszínen már ne kelljen keresgélni őket.

ZTrak fűnyírók

John Deere ZTrak Z900

John Deere ZTrak Z900

A ZTrak Z900 fűnyírók jelenleg is három változatban érhetők el. Az E-sorozatba egyetlen modell tartozik, a 25 lóerős Z915E. Az M-sorozatban a Z920M, a Z930M, a Z945M EFI, a Z950M, a Z955M EFI és a Z960M tartozik, ezek 23,5 és 31 lóerő közötti motorral vannak szerelve. Az R-sorozatban pedig a Z930R, a Z950R, a Z955R EFI, a Z970R, a Z994R Diesel és a Z997R Diesel tartozik, melyek 24,7 és 37,4 lóerő közötti motorokat kaptak.

Közös jellemzőjük a teljesen változatos felszereltség és méret, így mindenféle felhasználáshoz ideálisak. Az R-sorozat fűnyíróihoz csatolhatók a Mulch On Demand mulcsozók, ezek 137 centimétertől 182 centiméterig fokozatosan emelkedő szélességet kaptak. A nagygépek bolygóüzemű első kerekei megkönnyítik a manőverezést, így akár egy fa vagy oszlop mellett is tökéletesen körbe lehet vágni a területet.

Az ergonomikus ülés megkönnyíti a kezelő elhelyezkedését és akkor is biztonságosan tartja őt, amikor két terület között közlekedik. Az egyetlen darabból préselt test pedig extra tartósságot biztosít a munkához, ahogyan a Michelin által készített X Tweel Turf levegő nélküli radiál gumik is jól bírják a strapát.

A ZTrak fűnyírókat könnyű szervizelni, az alkatrészek könnyen megrendelhetők, és nem kell sokat rájuk várni. Emiatt csökkenthető az állásidő, és a megszerelt gép rövid időn belül visszaállhat a munkába.

← Vissza a blog-ra