A John Deere innovációját újabb díjjal ismerték el

2020. szeptember 2.

A John Deere folyamatosan arra buzdítja dolgozóit, hogy mutassák be a vezetőségnek ötleteiket, és segítsék megoldani a gazdálkodók, a nehéz munkagépeket, illetve a cég más termékeit használó ügyfelek problémáit. Ez a vállalat sikerének egyik kulcsa, hiszen így pontosan azokat a megoldásokat kapják a vásárlók, amire szükségük van.

Az innováció ennek köszönhetően folyamatos, és ezt mások is elismerik. A Fast Company Magazin a John Deere-t is beválogatta a One Hundred Best Workplaces for Innovators listájára, mely olyan cégeket mutat be, ahol folyamatos a fejlesztés, és szívesen várják a hasonló gondolkodású embereket. A Top100 nem kisebb neveket tartalmaz, mint a Google, a John Hopkins Egyetem, a Dell Technologies, a Microsoft, a HP és az Amazon.

Ebbe az illusztris társaságba került be a Deere & Company, kategóriájában pedig csak másik két, jól ismert cég tudta ezt megismételni, a Framery és a Stanley Black & Decker.

Az elismerés egy igazán izgalmas időszakban érkezett

„Ez az elismerés egy igazán izgalmas időszakban érkezett” – nyilatkozza a Deere & Company technológiai igazgatója, Jahmy Hindman. – „Az innováció, az agilitás és az együttműködés szerepel az új Smart Industrial koncepciónk középpontjában, melyet júniusban jelentettünk be. Még többet szeretnénk ezzel adni a vásárlóinknak a mezőgazdaságban és az építőiparban, miközben folyamatosan mutatjuk be az újabbnál-újabb technológiákat. Ehhez minden alkalmazottunk leleményességére és csapatmunkájára is szükségünk van.”

A John Deere innovációja híres az iparágban, hiszen az amerikai központú vállalat hatalmas erőforrást áldoz a fejlesztésre. Az újításokról mi is folyamatosan beszámolunk a blogunkban, korábban több bejegyzést is szenteltünk nekik.

Írtunk a robotokról a John Deere gyáraiban, ahol ezek a gépek nem az emberek munkáit veszik el, hanem átveszik a veszélyes és az ismétlődéstől unalmas feladatokat. A mexikói Monterrey-ben például a tűzforró kemence szájánál állva adogatják a pengéket, a németországi Mannheimben pedig a hatalmas tartályok hegesztéseit vizsgálják át szivárgások után kutatva.

A Deere & Company nemrég jelentett be számos újdonságot a John Deere 7R és 8R traktorokhoz, melyek nagyobb teljesítményt, könnyebb vezethetőséget és produktívabb termelést jelentenek. Bemutatkozott az új 7R 350 traktor, mely úgy lett 20 lóerővel erősebb, hogy nem nőtt a súlya. Az LSB Ride Control a bálázógépek okozta ringató érzést csökkenti, míg az ActiveCommand Steering 2 kormányzás könnyebbé teszi a traktorok irányítását az utakon és terepen.

Az X széria kombájnjai közé tartozó X9 1000 és X9 1100 gépeknél 45%-kal növekedett a cséplést végző rész az elődökhöz képest, az aratás pedig gyorsabbá vált. A teljesen áttervezett tisztítórész pedig 36%-kal nagyobb felületen távolítja el a töreket a terményből, így a kombájnok tárolójába sokkal tisztább gabona kerül.

A fejlesztés nem áll le, ebben a pillanatban is mérnökök sokasága dolgozik a Deere & Company vállalatnál, hogy a vásárlók minden korábbinál tökéletesebb és hatékonyabb John Deere eszközöket vehessenek használatba.

← Vissza a blog-ra