A John Deere a kereskedőket sem hagyja hidegen

2020. november 13.

A John Deere honlapja egy interjút közölt a Tellus Equipment vezetőjével, Troy Taylorral, akinek 21 John Deere kereskedése van Texas-ban. A férfi korábban a Coca Cola Florida vezetője volt. Troy a videóban elmondja, hogy amikor a családja jövőjét biztosítja, akkor az alkalmazottainak tudására és az ügyfelek igényeinek kiszolgálására támaszkodik.

Szerinte a vásárlók is csak emberek, és mint ilyenek, ugyanazokat a dolgokat várják el. Azt akarják, hogy becsületesen bánjanak velük, megadják nekik a kellő tiszteletet, és a megfelelő módon megszólítva, üzleti kapcsolatba lépjenek velük.

Taylor szerint a John Deere olyan márkát jelenít meg, mellyel ő és a családja szívesen partnerségre lépett. Egy régóta létező, minőségi termékeket szállító cégről van szó, mely ismert a tartósságáról, pontosságáról, kiválóságáról és nagyon jó ügyfélszolgálatáról. A John Deere új üzleti modellje, mely az ügyfelek még jobb kiszolgálását helyezi előtérbe, szintén megtetszett neki, és ekkor döntött arról, hogy további pénzeket invesztál a hálózata kiépítésébe.

Emellett hatalmas a lehetőség arra, hogy a vállalkozása organikusan is fejlődjön, mivel a John Deere termékei ténylegesen segítenek az ügyfeleknek. Ez a hozzáállás egyedi megvilágításba helyezi a céget a vásárlók szemében, és ők azok, akik a gépeket használják a még jobb, még termelékenyebb munkához.

A Tellus Equipment kínálatában egyaránt megtalálható az új- és használt John Deere gépek. Otthoni felhasználásra az X-széria fűnyíró traktorjaival, a Z-széria ZTrak fűnyíróival és az 5E, 5M, 6E, 6M traktorjaival készülnek.

A farmerek számára ennél jóval nagyobb a kínálat, hiszen a John Deere szinte teljes termékpalettáját felvonultatják. Ide tartoznak a szállításra, az ültetésre és a betakarításra, a széna kezelésére, a permetezésre vagy a termények kezelésére szolgáló traktorok és gépek. De rendelésre olyan erőgépeket is beszereznek, mint a 9-es széria négykerék meghajtású traktorai.

Magyarország: a GÉPKÖZVETÍTŐ Kft.

Ami Texas-nak a Tellus Equipment, az Magyarországnak a GÉPKÖZVETÍTŐ Kft. A vállalatot 2012. februárjában alapították meg, és máig teljesen magyar kézben van. Nem csak az új- és használt John Deere gépek beszerzésével foglalkozik, hanem segíteni tud a magyar gazdálkodóknak az üzembe helyezés folyamatában, a biztosítás megkötésében vagy a finanszírozásban is.

Utóbbihoz csaknem az összes jelentős magyar bankkal kapcsolatban áll.

A GÉPKÖZVETÍTŐ Kft. főleg a John Deere márkára szakosodott, a Nyugat-Európából beszerzett használt gépeket átvizsgálás után adja át az új tulajdonosoknak. Komoly szerepet vállal a John Deere gépek alkatrészellátásának biztosításában, de segíteni tud az esetleges szavatossági ügyek során is.

A GÉPKÖZVETÍTŐ Kft. kínálatában olyan termékek találhatók meg, mint a John Deere traktorok 5-ös, 6-os, 7-es vagy 8-as szériája, a különféle AMS eszközök vagy akár a gépekhez szükséges gumik és felnik.

← Vissza a blog-ra