X

Popup

Visszahívást kérek:

Visszahívást kérek +36 30 313 0760
X

STUB-FRONT Mellső függesztésű tárcsa 3m | ÚJ, AKÁR ÁFA-MENTESEN IS, GARANCIÁVAL!

Évjárat: 2022

13 090 €+Áfa
11 900 €+Áfa
Lízingre: 2 380 €-tól
Hívjon minket most!
Visszahívást kérek
Főbb jellemzők
GK azonosító:
BMQM2250091
"ÁFA mentes" lehetőség
Igen
Évjárat:
2022
Egyéb
Legfontosabb jellemzők és felszereltség:
3 méteres munkaszélesség
önbeálló főváz- a traktor kormányozható marad
560*5 mm-es csipkézett tárcsalapok
karbantartás mentes, teljesen zárt csapágyak a tárcsáknál
gumibakos tárcsatag felfüggesztés
250 mm tárcsalap távolság
720 mm tárcsasor távolság
merev kivitel
Kat 2 és 3 függesztés
2 db, 400/60*15,5 méretű, önbeálló támkerék mechanikus mélységállítással
közúti figyelmeztető jelzések
Súlya: 1545 kg
120-180 LE telj. igény
terelőlemez
oldalsó vágótárcsa

Amennyiben Ön ÁFA alany, segítségünkkel a gépbeszerzést akár az ÁFA tényleges megfizetése nélkül is megvalósíthatja, így nincs szükség az ÁFA megfinanszírozására és utólagos visszaigénylésére sem! ("ÁFA MENTES" GÉPBESZERZÉS)

Kedvező finanszírozási lehetőségek (hitel/lízing), akár 10% önerőtől, 9 pénzintézet kínálatából az Ön számára legkedvezőbb megoldást kiválasztva. A tájékoztatás nem teljes körű, kérjük érdeklődjön elérhetőségeinken!

*Lízing akciónk keretében most akár évi fix 5%-os lízingre is megvásárolhatja a fenti gépet, 3, 5 vagy akár 7 éves futamidőre, évi kétszeri (október, január), szezonalitáshoz alkalmazkodó törlesztéssel! A finanszírozott gép életkora a lízing lejáratakor nem haladhatja meg a 15 évet. Ha nem áll rendelkezésére a konstrukcióhoz szükséges önerő, ennek előteremtésére is van egy lehetséges megoldásunk, de akár gépbeszámítással is 0,-Ft-ra csökkenthető a szükséges önerő mértéke. A feltételek megléte esetén a piacon elérhető kedvező Széchenyi lízing MAX+ konstrukció fix 5%-os forint alapú lízingjét ajánljuk, ahol a törvényi feltételek teljesülése esetén a lízingdíj kamatának akár 100%-ával csökkenthető a befizetendő társasági adó, így végül akár 0,-%-ra is mérsékelhető a felvett lízing kamata! A tájékoztatás nem teljes körű, a részletekért kérjük érdeklődjön elérhetőségeinken!

A felhasznált képek tájékoztató jellegűek, és nem minden esetben tükrözik az adott gép valós felszereltségét, állapotát, a szöveges leírásban szereplő információk a mérvadóak. A gépleírás nem teljes körű. Az esetleges elírás, tévedés és változtatás jogát fenntartjuk.

Kérje kedvező ajánlatunkat!

Ajánlatkérő űrlap

Kérdése van? Hívjon minket a
+36 30 313 0760 telefonszámon!