X

Popup

Visszahívást kérek:

Visszahívást kérek +36 30 313 0760
X

FJD AT2 RTK jelpontosságú komplett automata kormányzási rendszer + Extra Ajándékok | kedvező áron!

Felszereltség: • MOST AJÁNDÉK!: Magyarország területén bárhol ingyenes komplett, szakszerű beszereléssel és oktatással; Ingyenes Táblavégi forduló automatikával; Ingyenes ISOBUS előkészítés; Ingyen 1 éves teljes RTK előfizetéssel és SIM kártyával; Ingyen Vezeték nélküli billentyűzettel

2 308 900 Ft+Áfa
2 099 000 Ft+Áfa
Hívjon minket most!
Visszahívást kérek
Főbb jellemzők
Egyéb
Specifikáció:
Az FJ Dynamics AT2 automatikus kormányzási rendszer egyesíti a GNSS és az RTK technológiát, amely garantálja a 2,5 cm-es pontosságot bármilyen terepen.
Univerzális, minden gépre felszerelhető.
Az FJ Dynamics legújabb fejlesztése az AT2 RTK-s robotpilóta rendszer, mely kiváló minőségű technikai paraméterekkel bír, és optimalizált mindenféle mezőgazdasági tevékenységhez, legyen az talajmunka, vetés, permetezés vagy betakarítás.
Az AT2 automata kormányzás kompatibilis számos mezőgazdasági géppel és sokoldalú munkagépekkel. Ennek a rendszernek a segítségével csökkentheti a kihagyásokat és átfedéseket, csökkentheti költségeit, lehetővé teszi az éjszakai dolgozást.
Az FJ Dynamics univerzális robotpilóta rendszer minden gépre felszerelhető, függetlenül a gép márkájától vagy korától, a rendszer egyszerűen integrálható. FJ Dynamics legújabb innovációja, az AT2 robotpilóta rendszer optimalizálja a traktor mozgását a szántóföldön az átfedések csökkentése és a pontos talajművelés érdekében, mellyel üzemanyag- és munkaerőköltséget takaríthat meg. Érintésmentes, felhasználóbarát felület. A 10,1 hüvelykes (25,65 cm) vezérlőterminál HD képernyővel kényelmes és egyszerű vezérlést garantál. Hozzáadhat WiFi kamerákat, amelyek segítségével valós időben szemmel tarthatja az adott folyamat.
Szakképzett kollégánk végzi az automata kormányzás telepítését. A robotpilóta rendszer telepítése után a telepítést végző kolléga egy teljes körű betanítás is ad.
Az FJ Dynamics AT2 automata kormányzás elemei:
Rádióantenna – a kontrollterminálnak küldi bázisállomástól kapott korrekciós jeleket. Az FJ Dynamics AT2 robotpilóta rendszernél már az „IMU” dőlésszög szenzor integrálva van a GNSS antennába.
GNSS antenna -műholdas jeleket fog és ezek által meghatározza a traktor helyzetét. 4G Antenna, korrekciós jeleket kap az interneten keresztül (NTRIP), kommunikál a kontroll terminál és a 4G hálózat között.
Kijelző és kontrollterminál- A 10,1 hüvelykes érintőképernyő kijelzi a működési státuszt, és vezérli az egész rendszert. Egyszerűen kezelhető, magyar nyelvű, fülkében a gyári RAM tartókarral rögzíthető.
Kerékszög szenzor -folyamatosan figyeli a kerekek forgásszögeit, és továbbítja az információkat a kontrollterminálnak, hogy merre tart a traktor.
Elektromos kormánykerék- Egy kormánymotor és egy kormánykerék alkotja. Felcserélhető az automatikus kormányzás és a kézi vezérlés között. Nem szükséges módosítani a traktor eredeti hidraulikus rendszerét. Az eredeti kormánykerék helyére, a traktor kormányrúdjára kell felszerelni
MOST AJÁNDÉK!:
Magyarország területén bárhol ingyenes komplett, szakszerű beszereléssel és oktatással
Ingyenes Táblavégi forduló automatikával
Ingyenes ISOBUS előkészítés
Ingyen 1 éves teljes RTK előfizetéssel és SIM kártyával
Ingyen Vezeték nélküli billentyűzettel
Funkciók:
Terep kompenzáció: A megbízható pontosság biztosított még a kihívást jelentő terepeken is, mint például lejtős, dombos és egyenetlen talaj.
Széleskörű kompatibilitás: Az FJ Dynamics AT2 RTK-s robotpilóta rendszer széles körű mezőgazdasági gépeket támogat.
Irányvonal kezelése: Az irányvonalak beállítását az FJ Dynamics AT2 RTK-s robotpilóta rendszer lehetővé teszi a pontosság javítása érdekében és megkönnyíti ezeknek a vonalaknak a megosztását két traktor között.
Farmkezelés: A vezérlőterminállal szinkronizálhatók az alapinformációk, mint például a platformon létrehozott határok és útmutató vonalak, a kezelési hatékonyság növelése érdekében.
Felhasználóbarát felület: A vezetővonalak és határok közötti könnyű váltást, a feladatok útvonalainak lerövidítését és a kívánt funkciókhoz vagy beviteli mezőkhöz való gyors, pontos hozzáférést, egyszerűsített navigáció teszi lehetővé.
Opcionális kiegészítők:
Wi-Fi Kamera felár ellenében
ISOBUS kábel
Section Control (Szakasz vezérlés) felár ellenében

A felhasznált képek tájékoztató jellegűek, és nem minden esetben tükrözik az adott gép valós felszereltségét, állapotát, a szöveges leírásban szereplő információk a mérvadóak. A gépleírás nem teljes körű. Az esetleges elírás, tévedés és változtatás jogát fenntartjuk.

Kérje kedvező ajánlatunkat!

Ajánlatkérő űrlap

Kérdése van? Hívjon minket a
+36 30 313 0760 telefonszámon!