X

Popup

Visszahívást kérek:

Visszahívást kérek +36 30 313 0760
X

Profi V2 trágyaszóró | KÉSZLETEN, KEDVEZŐ ÁRON!

Évjárat: 2023

9 344 500 Ft+Áfa
8 495 000 Ft+Áfa
Lízingre: 2 157 730 Ft-tól
Hívjon minket most!
Visszahívást kérek
Főbb jellemzők
GK azonosító:
KMFG2380158
Évjárat:
2023
Egyéb
Felszereltség:
Univerzális trágyaszóró 2 álló hengerrel és kidobólapáttal, zsilippel, szerkezeti magasság 2000 mm
Központi zsírzóblokk (központi kenés a csapágynak)
Összekötő kardántengely az erőleadó tengelyhez való csatlakozáshoz
Mechanikus potenciométer
Széles szögű kardántengely, 6 bordás

Kedvező finanszírozási lehetőségek (hitel/lízing), akár 10% önerőtől, 9 pénzintézet kínálatából az Ön számára legkedvezőbb megoldást kiválasztva. A tájékoztatás nem teljes körű, kérjük érdeklődjön elérhetőségeinken!

*Lízing akciónk keretében most akár évi fix 5%-os lízingre is megvásárolhatja a fenti gépet, 3, 5 vagy akár 7 éves futamidőre, évi kétszeri (október, január), szezonalitáshoz alkalmazkodó törlesztéssel! A finanszírozott gép életkora a lízing lejáratakor nem haladhatja meg a 15 évet. Ha nem áll rendelkezésére a konstrukcióhoz szükséges önerő, ennek előteremtésére is van egy lehetséges megoldásunk, de akár gépbeszámítással is 0,-Ft-ra csökkenthető a szükséges önerő mértéke. A feltételek megléte esetén a piacon elérhető kedvező Széchenyi lízing MAX+ konstrukció fix 5%-os forint alapú lízingjét ajánljuk, ahol a törvényi feltételek teljesülése esetén a lízingdíj kamatának akár 100%-ával csökkenthető a befizetendő társasági adó, így végül akár 0,-%-ra is mérsékelhető a felvett lízing kamata! A tájékoztatás nem teljes körű, a részletekért kérjük érdeklődjön elérhetőségeinken!

A felhasznált képek tájékoztató jellegűek, és nem minden esetben tükrözik az adott gép valós felszereltségét, állapotát, a szöveges leírásban szereplő információk a mérvadóak. A gépleírás nem teljes körű. Az esetleges elírás, tévedés és változtatás jogát fenntartjuk.

Kérje kedvező ajánlatunkat!

Ajánlatkérő űrlap

Kérdése van? Hívjon minket a
+36 30 313 0760 telefonszámon!