X

Popup

Visszahívást kérek:

Visszahívást kérek +36 30 313 0760
X

Maxiplant kultivátor | KÉSZLETEN, KEDVEZŐ ÁRON!

Évjárat: 2022

3 954 500 Ft+Áfa
3 595 000 Ft+Áfa
Lízingre: 913 130 Ft-tól
Hívjon minket most!
Visszahívást kérek
Főbb jellemzők
GK azonosító:
VMQM2250084
Évjárat:
2022
Egyéb
Legfontosabb jellemzők és felszereltség:
Típusnak megfelelően 5-től 12 soros kivitelig elérhető
KAT. II függesztés
700 mm vázmagasság
Merev vagy hidraulikusan csukható kivitel. 120*120 mm -es főváz
Talajnyomás egy paralelogramma rendszeren keresztül állítható
32*12 mm-es rugós kapák
105 mm-es lúdtalp kapák
Rugózott sorvezető tárcsa
Kiemelhető sorvédő tárcsák
Közúti világítás
Alkalmazási lehetőségek:
A fiatal növények védelmét és fejlődését segíthetjük elő a sorközműveléssel. Alkalmazásakor a sorközben kelő gyomnövények a felszínre kerülnek és elpusztulnak.
A sorközművelő használatakor lazul a talaj felső szerkezete és javul a vízháztartása, megelőzhető a hirtelen, nagy mennyiségű csapadék káros hatása.
Felszerelhető műtrágyaszóróval is.

Kedvező finanszírozási lehetőségek (hitel/lízing), akár 10% önerőtől, 9 pénzintézet kínálatából az Ön számára legkedvezőbb megoldást kiválasztva. A tájékoztatás nem teljes körű, kérjük érdeklődjön elérhetőségeinken!

*Lízing akciónk keretében most akár évi fix 5%-os lízingre is megvásárolhatja a fenti gépet, 3, 5 vagy akár 7 éves futamidőre, évi kétszeri (október, január), szezonalitáshoz alkalmazkodó törlesztéssel! A finanszírozott gép életkora a lízing lejáratakor nem haladhatja meg a 15 évet. Ha nem áll rendelkezésére a konstrukcióhoz szükséges önerő, ennek előteremtésére is van egy lehetséges megoldásunk, de akár gépbeszámítással is 0,-Ft-ra csökkenthető a szükséges önerő mértéke. A feltételek megléte esetén a piacon elérhető kedvező Széchenyi lízing MAX+ konstrukció fix 5%-os forint alapú lízingjét ajánljuk, ahol a törvényi feltételek teljesülése esetén a lízingdíj kamatának akár 100%-ával csökkenthető a befizetendő társasági adó, így végül akár 0,-%-ra is mérsékelhető a felvett lízing kamata! A tájékoztatás nem teljes körű, a részletekért kérjük érdeklődjön elérhetőségeinken!

A felhasznált képek tájékoztató jellegűek, és nem minden esetben tükrözik az adott gép valós felszereltségét, állapotát, a szöveges leírásban szereplő információk a mérvadóak. A gépleírás nem teljes körű. Az esetleges elírás, tévedés és változtatás jogát fenntartjuk.

Kérje kedvező ajánlatunkat!

Ajánlatkérő űrlap

Kérdése van? Hívjon minket a
+36 30 313 0760 telefonszámon!