A Gépközvetítő Kft. teljeskörű szolgáltatásainak keretében az alábbi pénzügyi szolgáltatások közül választhat, amelyekkel igyekszünk Ügyfeleink kiszolgálását még teljesebbé tenni, elégedettségét fokozni.

Pénzügyi szolgáltatások:

 1. Finanszírozás
  Tudjuk, hogy sok esetben, amikor egy cég, vagy egy magánszemély életében gépvásárlásra kerül sor, szükség lehet egy megbízható finanszírozó partnerre. Annak ellenére, hogy Cégünk közvetlenül nem foglalkozik finanszírozással, sikeres üzletkötéseinknek köszönhetően, számos megbízható pénzügyi vállalkozást ismertünk meg, melyek maximálisan, az Ön egyedi igényei szerint, testre szabott ajánlatot dolgoznak ki. Amennyiben nem rendelkezik finanszírozó partnerrel, szívesen ajánlunk Önnek az Ügyfeleink által kedvelt, megbízható cégek közül, akik maximálisan az Ön igényeihez igazodva dolgoznak ki kedvező, egyedi finanszírozási ajánlatot a megvásárolni kívánt géphez.

  A finanszírozással kapcsolatos bővebb információért kérjük lépjen velünk kapcsolatba!

  Finanszírozási ajánlat kérése, ha Ön még nem Ügyfelünk

  Cégünk lehetőséget biztosít finanszírozási ajánlat kérésére azon cégek, vagy magánszemélyek részére is, akik még nem használták ki a Gépközvetítő Kft. által biztosított kihagyhatatlan előnyöket. Ha Ön még az előbb említettek táborába tartozik, de szeretné hogy továbbítsuk ajánlatkérését, kérjük  töltse a lenti ajánlatkérő űrlapot! Az ajánlat kéréséért a Gépközvetítő Kft. nem számít fel díjat, szolgáltatásunk komplexitásának részeként biztosítjuk e lehetőséget.

 2. Biztosítás
  Ha már sikerült kiválasztania ajánlataink közül a megfelelő mezőgazdasági gépet, úgy gondoljuk hogy fontos gondoskodnia annak teljes körű biztosításáról is, hogy megóvja a választott gépet a nem várt eseményektől, károktól. Kiterjedt kapcsolatrendszerünknek köszönhetően, megbízható biztosító társaságot tudunk Önnek ajánlani, ezzel is törekedve az ügyfeleink teljes körű kiszolgálására, maximális elégedettségére.

  Habár cégünk közevetlenül nem foglalkozik biztosításokkal, saját és ügyfeleink tapasztalatai alapján, szívesen ajánlunk olyan megbízható biztosító társaságokat, akik az Ön egyedi igényeinek megfelelő, kedvező ajánlatot dolgoznak ki.

  A biztosításokra vonatkozó bővebb információért kérjük  érdeklődjön elérhetőségeinken!

  Biztosítási ajánlat kérése, ha Ön még nem ügyfelünk

  Kedvező biztosítási ajánlatot Ön akkor is kérhet, ha nem tartozik még Ügyfeleink közé. Ha szeretné, hogy továbbítsuk ajánlatkérését, kérjük  töltse ki az alábbi biztosítási űrlapot! Jelen szolgáltatásunk teljesen ingyenes, Ügyfeleink igényeinek maximális kielégítése érdekében, komplex szolgáltatásunk keretében biztosítjuk.

Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Az Ön telefonszáma:
Az Ön címe:
Mivel kapcsolatban érdeklődik?
Üzenet:


Néhány gép ajánlataink közül