Gépközvetítő Kft. küldetése hogy a magyar mezőgazdasági termelők az Európai Uniós tagságunk előnyeit kihasználva, az igényeiknek a leginkább megfelelő John Deere traktorokat és egyéb eszközöket jelentős árelőnnyel vásárolhassák meg, ráadásul akár “ÁFA MENTESEN”. Mindezt Ügyfélközpontú kiszolgálásunkkal, maximálisan Ügyfeleink igényeihez igazodva igyekszünk megvalósítani.

Kedvező árak a Gépközvetítő Kft -nél

Cégünk elsősorban John Deere mezőgazdasági traktorok és egyéb mezőgazdasági eszközök beszerzésével foglalkozik, megbízásos formában, széleskörű külföldi kapcsolatrendszerén keresztül. Beszállítóink árajánlatai közül a legkedvezőbbet választjuk ki Önnek, így biztosítva a legnagyobb pénzügyi megtakarítást.

Önnek nem szükséges a készleten lévő gépek felszereltségével kompromisszumot kötnie, állíttassa össze leendő John Deere gépét az Ön egyedi igényei szerint! Így traktorja teljes mértékben azzal a felszereltséggel érkezik, amit valóban használni szeretne, és semmi olyan “felesleges”, a gép vételárát növelő extrát nem fog tartalmazni, amire valójában nincs is szüksége. Igyekszünk felmérni Ügyfeleink igényeit, majd ezt követően a számukra leginkább megfelelő gépet ajánlani.  Bemutatjuk az egyes géptípusok előnyeit, hátrányait a lehető legteljesebb módon, hogy Ön végül meghozhassa a legjobb döntést, és hosszú távon elégedett lehessen megvásárolt gépével. Éljen az egyedi konfigurálás előnyeivel!

“ÁFA MENTES” gépbeszerzés a Gépközvetítő Kft. szervezésében

Az Európai Unió területén széleskörű, több országra kiterjedő szállítói kapcsolatrendszerrel rendelkezünk. Az “ÁFA MENTES” gépbeszerzés ma már könnyen elérhető. Amikor Ön segítségünkkel “ÁFA MENTES” konstrukcióban John Deere gépet vásárol, azt a gyakorlatban közvetlenül egy más EU-s tagállamban található kereskedőtől vásárolja meg, így kihasználva az EU-s beszerzés előnyeit (ennek lebonyolítását is teljes körűen intézzük Ön helyett). Amennyiben Ön EU-s adószámmal rendelkező ÁFA alany, akkor akár “ÁFA MENTESEN”, azaz az ÁFA tényleges megfizetése nélkül vásárolhatja meg az adott gépet, így az ÁFÁ-t átmenetileg sem szükséges megfinanszíroznia, és nem kell azt egy esetleges NAV vizsgálattal egybekötve visszaigényelnie sem  (ez az Uniós ÁFA szabályoknak megfelelő eljárásrend). Ezzel is jelentősen csökkenhet a megvásárolni kívánt mezőgazdasági gép vételára, illetve a szükséges finanszírozás mértéke. Amennyiben Ön nem ÁFA alany, kérjük egyeztessen könyvelőjével ennek lehetőségeiről, ha pedig nem rendelkezik EU-s adószámmal, könnyedén igényelhet (könyvelője segítségével), és néhány napon belül már meg is kaphatja.

Az “ÁFA MENTES” gépbeszerzés különösen előnyös olyan mezőgazdasági vállalkozások számára, amelyek kizárólag növénytermesztéssel foglalkoznak, ezért általában csak ÁFA visszaigénylő pozícióban vannak!

"ÁFA MENTES" gépbeszerzés a Gépközvetítő Kft. szervezésében

A Gépközvetítő Kft. teljes körű szolgáltatása

Cégünk a beszerezést teljes körű ügyintézéssel bonyolítja, maximálisan az Ön igényeihez igazodva. Önnek nincs más dolga, mint felvenni velünk a kapcsolatot, majd a Gépközvetitő Kft. kedvező ajánlatának elfogadása után egy megbízási szerződés keretein belül cégünk üzembe- és forgalomba helyezve, fekete rendszámmal, 5 év friss műszakival, telephelyére szállítva, munkára kész állapotban adja át az Ön által választott gépet. A teljes körű szolgáltatás részeként minden új- és demó gépünk gyári John Deere garanciával rendelkezik, szükség esetén pedig a Gépközvetítő Kft. a garanciális ügyintézést is teljes körűen biztosítja.

Kiegészítő szolgáltatásaink

  • Országos lefedettségű szervizhálózat, versenyképes szervizdíjakkal
  • Igény esetén segítünk a legkedvezőbb finanszírozási megoldás (hitel/lízing) kiválasztásában, lebonyolításában
  • Igény esetén segítünk a legkedvezőbb Biztosítási megoldás  kiválasztásában, lebonyolításában
  • Kedvező alkatrész árakkal állunk szíves rendelkezésére

Összefoglalva igyekszünk Ügyfeleink igényeinek maximálisan megfelelni, segíteni a legmegfelelőbb gép kiválasztásában, a lehető legkedvezőbb ár elérésében, majd pedig elégedettségének fenntartásában szakszerű szerviz szolgáltatásunkkal, ügyfélközpontú hozzáállásunkkal.

Szolgáltatásinkkal kapcsolatban további információkért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

Néhány gép ajánlataink közül